Laat interne conflicten geen last zijn, maar een kracht!

Ga het gesprek aan met ons

Training in sociale communicatiestijlen

Werk in de praktijk duurzaam effectief samen door middel van onze sociale communicatiestijlen training. De sociale communicatiestijlen (SCS) training boekt blijvend effect bij ieder van onze opdrachtgevers. Dit duurzame effect bereiken we door de volgende zaken extra te doen:

‣ Veel korte trainingsmomenten, met praktijkervaring daartussen in
‣ Persoonlijk feedbackgesprek
‣ Ondersteunende app voor dagelijks gebruik is inbegrepen bij de training

Gedragsverandering op de werkvloer, begint bij de wil van het management om te veranderen. Daarom werken we met je samen om ook de middelen te creëren voor interne communicatie, zodat SCS onderdeel wordt van je dagelijkse praktijk. We beantwoorden graag je vragen over hoe onze aanpak en trainingen passen bij jouw bedrijf of organisatie.

Stel je vragen aan ons wanneer het jou uitkomt

Ontdek je communicatiestijl

Binnen onze wetenschappelijk onderbouwde SCS-methode onderkennen we 4 verschillende natuurlijke communicatiestijlen. Deze stijlen zijn gebaseerd op de theorieën van Carl Jung, net zoals bijvoorbeeld de MBTI-profielen. MBTI biedt inzicht in jouw persoonlijkheid.

Wij maken met SCS juist inzichtelijk hoe jij communiceert met de mensen om je heen. In onze training leren we jouw team daar meer over en vooral hoe je die inzichten gebruikt om beter samen te werken. Hier bieden we je een korte test, om alvast eens te kijken welke communicatiestijl waarschijnlijk bij jou past. We sturen jouw profiel vervolgens per e-mail naar je toe.

Nieuwsgierig geworden? 

Doe de 1-minuut test!

Onze training in sociale communicatiestijlen voor bedrijven

 

Dit brengt onze training
jouw afdeling in praktijk

Beter verkopen en beter relatiebeheer

Effectief communiceren bestaat uit praten, maar vooral uit actief luisteren.
Met de communicatietraining in SCS van MentesMe leren we jou en je team beter kijken en luisteren naar elkaar. Wij ondersteunen onze manier van werken met een gratis app. Zo maken we samen met jouw team SCS een vast onderdeel van de communicatie. 

Verbeter de onderlinge communicatie 

In team waar het niet lekker loopt, wijzen mensen de onderlinge communicatie vaak aan als belangrijke oorzaak van het probleem. De SCS training van MentesMe leert om elkaar zonder oordeel te herkennen in de eigen communicatiestijl. Als collega's elkaar onderling beter begrijpen, verbetert de sfeer en kom je samen weer tot mooie resultaten. 

Overtuig op inhoud en emotie

Lukt het je als manager niet altijd om je hele team mee te krijgen in jouw visie en ambitie? Het gaat stukken beter, als je jouw communicatie afstemt op de behoeften van alle vier de sociale communicatiestijlen. Daarmee vergroot je je zelfvertrouwen en zeggingskracht, en train je jezelf in communiceren met alle leden van je afdeling. 

 

MentesMe Trainers / Consultants.

Gerard Dekkers

Econoom, psycholoog en oprichter van MentesMe

Gerard Dekkers is psycholoog en econoom en gepassioneerd van mensen, hun talenten en uitdagingen. Hij heeft een aangeboren drijfveer om innovatieve ideeën om te zetten in praktisch toepasbare methoden. Zijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen op de wereld te enthousiasmeren om anderen te helpen groeien. 

Gerard is de ontwikkelaar van de sociale communicatie stijlen methode in de huidige vorm en de iGROW methode welke een structuur vormt voor elke uitdaging in het leven. 

Rowen Dekkers

- Junior trainer en coach met focus op leeftijd 18-30 en influencers

Rowen is een veelzijdige professional die bekendheid heeft verworven in de wereld van online media en coaching. Met een achtergrond als iGROW coach en recentelijk behaalde ACT-certificering, combineert Rowen zijn passie voor menselijk gedrag met zijn vaardigheden op het gebied van video-editing, animatie en media vormgeving.

Als mede-oprichter van het Unlimited Potential-programma heeft Rowen een platform gecreëerd om mensen wereldwijd het beste uit zichzelf te laten halen. Hij heeft ook meer dan 11 duizend volgers op TikTok als mentale gezondheidsinfluencer en in 2022 kon je hem ook zien als spreker op evenementen zoals TwitchCon Amsterdam waar hij de impact van mentale gezondheid op het maken van online media belichtte.

Rowen wordt geroemd om zijn empathische vermogen en sterk teamwork, zoals blijkt uit talloze lovende recensies van collega's en cliënten. Zijn gedreven, enthousiasmerende en inclusieve persoonlijkheid maken hem een geliefde coach, trainer en mentor.

Binnen MentesMe is hij verantwoordelijk voor coaching, training, media-uitingen, branding en vormgeving.

Stel je vraag

Kosten MentesMe training sociale communicatiestijlen

€1.450,00

p.p. excl. BTW

  • Introductie sessie
  • SCS foundation
  • Individueel feedback gesprek
  • SCS practicioner

Meer weten over onze aanpak?

We beantwoorden je vragen wanneer het schikt

Neem contact op