Laat interne conflicten geen last zijn, maar een kracht!

Ga het gesprek aan met ons

NIEUW: Inspiration Day voor Ondernemers

Ontdek binnen 1 dag je eigen sociale stijl en deze inzichten toe te passen bij je Team en je klanten.

Ontdek meer!

Jaarlijks trainen we ruim 250 mensen

Beoordeeld met een 9/10

We trainen nationaal en internationaal

Training in sociale communicatiestijlen

Duurzaam effectief samenwerken door middel van onze sociale communicatiestijlen training in de praktijk. Onze training in sociale communicatiestijlen (SCS) boekt blijvend effect bij onze opdrachtgevers. Een duurzaam effect bereiken wij door de volgende zaken extra te doen:

‣ Veel korte trainingsmomenten, met praktijkervaring daartussen in
‣ Persoonlijk feedbackgesprek
‣ Ondersteunende app voor dagelijks gebruik is inbegrepen bij de training

Gedragsverandering op de werkvloer, begint bij de wil om te veranderen bij management. Daarom werken we met jou samen om ook de middelen te creëren voor interne communicatie, zodat SCS onderdeel wordt van jullie dagelijkse praktijk. Wij beantwoorden graag jouw vragen over hoe onze aanpak en trainingen passen bij jouw bedrijf of organisatie. Wanneer wil je dat wij jouw vragen beantwoorden?

Stel je vragen aan ons wanneer het jou uitkomt

Bepaal jouw communicatiestijl!

Binnen onze wetenschappelijk onderbouwde SCS-methode onderkennen we 4 verschillende natuurlijke communicatiestijlen. Deze stijlen zijn gebaseerd op de theorieën van Carl Jung, net zoals bijvoorbeeld de MBTI-profielen. MBTI biedt inzicht in jouw persoonlijkheid.

Wij maken met SCS juist inzichtelijk hoe jij communiceert met de mensen om je heen. In onze training leren we jouw team daar meer over en vooral hoe je die inzichten gebruikt om beter samen te werken. Hier bieden we je een korte test, om alvast eens te kijken welke communicatiestijl waarschijnlijk bij jou past. We sturen jouw profiel vervolgens per e-mail naar je toe.

Nieuwsgierig geworden? 

Doe de 1-minuut test!

Onze training in sociale communicatiestijlen voor bedrijven

 

Dit brengt onze training
jouw afdeling in praktijk

Beter verkopen en beter relatiebeheer

Effectief communiceren bestaat uit praten, maar vooral uit actief luisteren.
Met de communicatietraining in SCS van MentesMe leren we jou en je team beter kijken en luisteren naar elkaar. Wij ondersteunen onze manier van werken met een gratis app. Zo maken we samen met jouw team SCS een vast onderdeel van de communicatie. 

Verbeter de onderlinge communicatie 

In team waar het niet lekker loopt, wijzen mensen de onderlinge communicatie vaak aan als belangrijke oorzaak van het probleem. De SCS training van MentesMe leert om elkaar zonder oordeel te herkennen in de eigen communicatiestijl. Als collega's elkaar onderling beter begrijpen, verbetert de sfeer en kom je samen weer tot mooie resultaten. 

Overtuig op inhoud en emotie

Lukt het je als manager niet altijd om je hele team mee te krijgen in jouw visie en ambitie? Het gaat stukken beter, als je jouw communicatie afstemt op de behoeften van alle vier de sociale communicatiestijlen. Daarmee vergroot je je zelfvertrouwen en zeggingskracht, en train je jezelf in communiceren met alle leden van je afdeling. 

 

MentesMe Trainers / Consultants.

Gerard Dekkers

Econoom, psycholoog en oprichter van MentesMe

Gerard Dekkers is psycholoog en econoom en gepassioneerd van mensen, hun talenten en uitdagingen. Hij heeft een aangeboren drijfveer om innovatieve ideeën om te zetten in praktisch toepasbare methoden. Zijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen op de wereld te enthousiasmeren om anderen te helpen groeien. 

Gerard is de ontwikkelaar van de sociale communicatie stijlen methode in de huidige vorm en de iGROW methode welke een structuur vormt voor elke uitdaging in het leven. 

Pim van Veenendaal

Ervaren trainer en coach met focus op bedrijven en organisaties

Pim van Veenendaal werkte vele jaren als manager in loondienst en daarna 15 jaar als interimmanager. Hij paste de theorie van de sociale communicatiestijlen al dagelijks toe in de praktijk. In elk team waaraan hij leiding gaf, verbeterde de sfeer en werkte het team effectiever samen om resultaten te behalen. Deze kennis en ervaring wil hij doorgeven via MentesMe. Hij zorgt ervoor dat e kennis van SCS goed blijft hangen en een automatische stap wordt in elke gespreksvoorbereiding. Dankzij zijn praktijkervaring weet je zeker dat het programma van MentesMe zorgt voor een structurele verbetering in het team of hele bedrijf. Dat is waar MentesMe voor staatL gedegen trainingen die langdurig het gewenste effect hebben, op basis van onze eigen ervaring.

Stel je vraag

Kosten MentesMe training sociale communicatiestijlen

€1.450,00

p.p. excl. BTW

  • Introductie sessie
  • SCS foundation
  • Individueel feedback gesprek
  • SCS practicioner

Wil je meer weten over onze methode en aanpak?

Wij beantwoorden je vragen wanneer het schikt!

 

Neem contact met ons op