Hoeveel procent
spreekt je sales team aan?

Ga het gesprek aan met ons

Trainen jaarlijks ruim 250 mensen

Beoordeeld met een 8.6/10

Trainingen wereldwijd

Het medaille systeem

 

MentesMe biedt services van begeleiding van interne mentoring tot aan sociale stijlen trainingen & assessments. Om optimaal bij onze klanten de juiste diensten en tools in te kunnen zetten, beginnen we altijd met een medaille scan. Zo wordt het team gescand op hun vaardigheid om andere sociaal te analyseren en hier op in te spelen. Aan de hand hiervan kunnen we een indicatie maken over de mogelijke groei van het team met directe gevolgen op de hoeveelheid succesvolle acquisities. De hoeveelheid ruimte voor groei wordt in kaart gebracht met een medaille.

Bronze

Je spreekt tussen de 0% en 25% van je doelgroep aan in direct interactie.

Silver

Je spreekt tussen de 25% en 75% van je doelgroep aan in direct interactie.

Gold

Je spreekt tussen de 75% en 100% van je doelgroep aan in direct interactie!

 

Om erachter te komen hoeveel procent van je doelgroep jouw personeel echt succesvol aanspreekt, kijken we naar sociale stijlen. We testen jou personeel op zijn of haar vaardigheid om zich aan te passen aan verschillende soorten karakters en naturen. Kijk hierbij als voorbeeld naar de volgende rekensom:

Wanneer jouw werknemer vaardig genoeg is om 20% succesvol te verkopen, maar hij kan maar op 1 van de 4 sociale stijlen inspelen, dan heeft hij dus maar een feitelijk succespercentage van 5% (20% van 25%). Zo zou hij dus 15% aan verkopen mislopen, en ook al lijkt dat niet veel, is dat een vervierdubbeling van zijn omzet.

MentesMe team scan klein

€20

p.p. excl. BTW

  • 1-25 werknemers
  • Medaille per persoon

MentesMe team scan middel

€49

p.p. excl. BTW

 

  • 25-50 werknemers
  • Medaille per persoon
  • Team medaille en rapportage

MentesMe team scan corporate

€100

p.p. excl. BTW

  •  Maak een afspraak
  • Alle onderdelen van klein en middel
  • Team medaille en rapportage
  • Advisering op basis van de uitslag
  • Toegang tot ondersteunende applicaties (o.a. Social Styles App)
Vraag een gratis offerte aan

Belafspraak maken

Maak hieronder snel en eenvoudig een terugbelafspraak met één van onze experts. Zij kunnen je meer informatie geven over de scan of als je al weet dat je een scan wil doen, dan kunnen ze alvast een afspraak voor je boeken.

Meer weten over MentesMe en Sociale Stijlen? Scroll dan door

Bepaal jouw communicatiestijl!

Binnen onze wetenschappelijk onderbouwde SCS-methode onderkennen we 4 verschillende natuurlijke communicatiestijlen. Deze stijlen zijn gebaseerd op de theorieën van Carl Jung, net zoals bijvoorbeeld de MBTI-profielen, die inzicht bieden in jouw persoonlijkheid.

Wij maken met SCS juist inzichtelijk hoe jij communiceert met de mensen om je heen. In onze training leren we jouw team daar meer over en vooral hoe je die inzichten gebruikt om beter samen te werken. Hier bieden we je een korte test, om alvast eens te kijken welke communicatiestijl waarschijnlijk bij jou past. We sturen jouw profiel vervolgens per e-mail naar je toe.

Nieuwsgierig geworden? 

Doe de 1-minuut test!

Onze training in sociale communicatiestijlen voor bedrijven

 

Dit bied onze training
in de praktijk aan jouw afdeling 

Beter verkopen en beter relatiebeheer

Effectief communiceren bestaat uit praten, maar vooral uit actief luisteren.
Met de communicatietraining in SCS van MentesMe leren we jou en je team beter kijken en luisteren naar elkaar. Wij ondersteunen onze manier van werken met een gratis app. Zo maken we samen met jouw team SCS een vast onderdeel van de communicatie. 

Verbeter de onderlinge communicatie 

In team waar het niet lekker loopt, wijzen mensen de onderlinge communicatie vaak aan als belangrijke oorzaak van het probleem. De SCS training van MentesMe leert om elkaar zonder oordeel te herkennen in de eigen communicatiestijl. Als collega's elkaar onderling beter begrijpen, verbetert de sfeer en kom je samen weer tot mooie resultaten. 

Overtuiging op inhoud en emotie

Lukt het je als manager niet altijd om je hele team mee te krijgen in jouw visie en ambitie? Het gaat stukken beter, als je jouw communicatie afstemt op de behoeften van alle vier de sociale communicatiestijlen. Daarmee vergroot je je zelfvertrouwen en zeggingskracht, en train je jezelf in communiceren met alle leden van je afdeling. 

 

MentesMe Trainers / Consultants

Gerard Dekkers

 - Econoom, psycholoog en oprichter van MentesMe

Gerard Dekkers is psycholoog en econoom en gepassioneerd van de talenten en uitdagingen van mensen. Hij heeft een aangeboren drijfveer om innovatieve ideeën om te zetten in praktisch toepasbare methoden. Zijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen op de wereld te enthousiasmeren om anderen te helpen groeien. 

Gerard is de ontwikkelaar van de sociale communicatie stijlen methode in de huidige vorm en de iGROW methode welke een structuur vormt voor iedere uitdaging in het leven. 

Rowen Dekkers

 - Trainer en coach met focus op leeftijd 18-30 en influencers

Rowen is een veelzijdige professional die bekendheid heeft verworven in de wereld van online media en coaching. Met een achtergrond als iGROW coach en recentelijk behaalde ACT-certificering, combineert Rowen zijn passie voor menselijk gedrag met zijn vaardigheden op het gebied van video-editing, animatie en media vormgeving.

Als mede-oprichter van het Unlimited Potential-programma heeft Rowen een platform gecreëerd om mensen wereldwijd het beste uit zichzelf te laten halen. Hij heeft ook meer dan 11 duizend volgers op TikTok als mentale gezondheidsinfluencer en in 2022 kon je hem ook zien als spreker op evenementen zoals TwitchCon Amsterdam waar hij de impact van mentale gezondheid op het maken van online media belichtte.

Rowen wordt geroemd om zijn empathische vermogen en sterk teamwork, zoals blijkt uit talloze lovende recensies van collega's en cliënten. Zijn gedreven, enthousiasmerende en inclusieve persoonlijkheid maken hem een geliefde coach, trainer en mentor.

Binnen MentesMe is hij verantwoordelijk voor coaching, training, media-uitingen, branding en vormgeving.

Met zijn toewijding om anderen te helpen groeien en geluk te vergroten, streeft Rowen ernaar dat mensen meer controle krijgen over hun werk, ambities en hun leven in het algemeen. Hij is een betrouwbare professional met wie iedere samenwerking waardevolle nieuwe energy creëert.

Meer weten over onze methode en aanpak?

Wij beantwoorden je vragen wanneer het schikt!

Neem contact met ons op