GRATIS ADVIESGESPREK

OM EEN SUCCESVOLLE NIEUW START TE MAKEN

Leer inzien dat een scheiding al voldoende opgave is geweest, en je nu moet investeren in een gezamenlijke nieuwe toekomst 

Boek Een Afspraak

WAAR GAAN JULLIE MEE AAN DE SLAG?

Het Nieuwe Start Programma bestaat uit drie pijlers:

1. Begeleiding van jullie transformatie proces binnen de relatie. 

We begeleiden jullie tijdens proces op drie manieren: 

  1. Een intensieve eerste 1,5 dag in ons buitenverblijf met individuele begeleiding en een training op communicatie stijlen.  
  2. In de twee weken daarop volgend krijgt ieder 2 online individuele sessies. Tevens plannen we een gezamenlijke sessie.
  3. Een afsluitende ZOOM sessie voor de eindevaluatie en advies. 

2. Inzicht en omvormen van  belemmerende overtuigingen.

We geven je inzicht in vastzittende gedachten die het succes van je relatie kunnen belemmeren. We richten ons op zowel individuele als gezamenlijke overtuigingen. 

We leren je hoe je deze belemmerende overtuigingen kunt omvormen tot een krachtige mindset. 

3. We houden je aan je afspraken zodat je nieuw gedrag gaat ontwikkelen. 

Er is geen verandering zonder actie. Een steun in de rug is - ondanks dat je het natuurlijk zelf moet doen - essentieel om je doelen te bereiken. Jullie krijgen toegang tot 2 apps te ondersteuning en hulp.

 

I'M READY!

Je Mindset is essentieel om dit programma tot een succes te maken. 

Een Nieuwe Start lukt alleen als je je laat leiden door waar je echt achter kunt staan. Dit geldt voor ieder van jullie apart en voor jullie visie op jullie nieuwe relatie. Dit houdt ook in dat je los moet komen van oude gedachten en de druk van de omgeving om je heen. Jullie nieuwe liefde is het fundament, en je visie op de toekomst de levenslijn van jullie relatie. 

Gun jezelf een mooie nieuwe toekomst voor elkaar, en jullie gezin als er al kinderen zijn. En het vormt tevens een perfect fundament als je samen aan een gezin wilt bouwen. Pak deze kans om op  ontdekkingsreis te gaan naar zelfvertrouwen en relationeel geluk.

Jose en Gerard

Jose is CranioSacraal Therapeut en Gerard is Psycholoog sinds 1999. 

"Ik gebruik de strategieen die ik geleerd heb binnen onze relatie. En verrassend genoeg ook binnen mijn professionele leven. Het was voor mij een ware transformatie en heeft mijn kijk op interactie voor goed veranderd!"

 
Annette Bressers

"Ik was uitermatie kritisch in het begin, maar de praktische aanpak was voor mij het keerpunt. Ik ben geen zweverig type, maar de combinatie van de ontspanningssessies van Jose en de mentale confrontaties van Gerard waren voor mij goud. Dank je Jose en Gerard voor alle inzichten en de unieke structuur om echt aan de slag te gaan."

 
John Maas

Het voorportaal van het Nieuwe Start Programma ons GRATIS WEBINAR op zaterdag 30 juli!

ONTDEK DE KRACHT VAN FOCUS OP  GELUK

Ik ken niemand die zegt: "Ik wil geen geluk!" Geluk wil toch iedereen!

 

Het probleem is dat we veelal niet weten wat ons tegenhoudt om geluk te creëren binnen een nieuwe relatie. Tevens heeft iedereen vaak wel een EMOTIE maar geen concreet BEELD hoe precies geluk er voor jou / jullie uit ziet.

 

Dit webinar is het voorportaal van ons grotere programma Een Nieuwe Start. Reserveer nu al je plaats!

REGISTRATIE KAN NU AL!

Het prachtige buitenverblijf waar jullie de eerste 1,5 dag zullen starten met het programma. 

Niet alleen zullen de ontspanningsessies hier plaats vinden, maar ook het diner op de avond van aankomst. Er is een apart en authentiek ingericht prieel met alle comfort waar je gaat overnachten in een mooie rustige omgeving.