Medaillescan

Gratis Offerte

Probeer nu ook Zelf de test Gratis

Na je aanvraag, direct in de mail

Krijg nu ook zelf 
De test Gratis

Na je aanvraag, direct in de mail

 

De weg naar Meer sales met
De Medaillescan

De Medaillescan biedt een innovatieve benadering van het meten en verbeteren van je verkoopmedewerkers' vermogen om écht contact te maken met je potentiële klanten.

Wat is de Medaillescan?

De Medaillescan is je sleutel tot meetbaar succes in sales en ontwikkeling. De unieke benadering van de scan vertaalt de vaak onmeetbare vaardigheid om verbinding te maken met klanten naar tastbare resultaten.

Met de Medaillescan kunnen je salesmedewerkers zichzelf testen en een bronzen, zilveren of gouden medaille verdienen op basis van hun score. 

Lees verder voor verdere toelichten over iedere medaille en onze duidelijke formule die de impact laat zien op de omzet van jouw bedrijf.

Vraag jouw
offerte aan

Vraag de offerte aan en doe de scan eerst gratis zelf!

Naar wie mogen we de offerte sturen?

Je krijgt alleen relevante e-mails en je kan je altijd weer uitschrijven

De weg naar meer sales met
De Medaillescan


De Medaillescan biedt een innovatieve benadering van het meten en verbeteren van je verkoopmedewerkers' vermogen om écht contact te maken met je potentiële klanten.

Wat is de het?

Met de Medaillescan kunnen je salesmedewerkers zichzelf testen en een bronzen, zilveren of gouden medaille verdienen op basis van hun score. Op basis hiervan kan een verbetering van het rendement berekend worden.

Brons

Als je team voornamelijk bronzen medailles behaalt, kunnen we dringende training aanbevelen om hun aansluitingsvaardigheden te verbeteren. Hierbij zit een inzichtelijke prognose over het resultaat hiervan. Zo vergroot je hun slagkracht en het vermogen om een breder klantenspectrum te benaderen. 

De investering hiervoor verdient zichzelf gemiddeld 17x terug in het eerste jaar. 

Zilver

Voor teams die veel zilveren medailles verdienen, is er al een basisniveau van aansluiting, maar er is nog gemiddelde 50% winst te behalen. De Medaillescan biedt dan inzicht in welke medewerkers mentoren kunnen zijn, die anderen kunnen helpen om hun aansluitingsvaardigheden te verbeteren.

De investering hiervoor verdient zichzelf gemiddeld 4x terug in het eerste jaar. 

Goud

Teams met gouden medailles excelleren in het aansluiten op alle sociale communicatiestijlen. Hier kunnen we ons richten op kennisdeling binnen uw organisatie, waar de gouden medewerkers een waardevolle rol kunnen spelen in het gestructureerd overbrengen van hun expertise.

De investering hiervoor verdient zichzelf gemiddeld 10x terug in het eerste jaar. 

Meetbare Resultaten

Een medewerker die zilver scoort op de scan, kan door de juiste training ruim € 5600 meer opleveren per jaar voor het bedrijf. In verhouding tot de investering die nodig is om dit op te lossen, verdien je met die besparen, de investering al 4x terug in het eerste jaar. Bij brons is de impact nog veel groter en verdien je het zelfs gemiddeld 17x terug in het eerste jaar. Hier is een uitgebreide formule voor voor het berekenen van jouw ROI:

Ontdek de Kracht van de Medaillescan

MentesMe is toegewijd aan het creëren van betrouwbare, meetbare oplossingen voor uw bedrijf. Onze Medaillescan biedt inzicht in het potentieel van uw sales team en biedt de mogelijkheid om effectieve communicatie en kennisdeling meetbaar te maken.

Als bedrijf dat waarde hecht aan voortdurende groei en effectieve communicatie, begrijpen we het belang van deze factoren voor jouw succes. 
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de impact